Vi hjälper dig att ta kontroll över hela byggprocessen

Vi hjälper dig att ta kontroll över hela byggprocessen

Vi är en byggkonsult i Stockholmsområdet som hjälper dig som fastighetsägare att ta kontroll över hela byggprocessen i dina byggprojekt. Det innebär bland annat att vi kan hjälpa dig med fastighetsutveckling, projekteringsledning, upphandling, byggledning och allt annat som ingår i byggprojektledning.

När du som fastighetsägare till exempel ska hyresgästanpassa en fastighet eller bygga nytt är det viktigt att ta hjälp av en professionell projektledare inom byggbranschen.

Annars riskerar du att göra fel, eller köra fast i de många fällor som finns för den som inte är en erfaren byggkonsult – något som kan leda till onödiga merkostnader för ditt företag.

Vi kopplar ditt projekt i ett säkert grepp

Vi är vana att leda hela byggprocessen från ax till limpa. När du anlitar oss så verkar vi som din ställföreträdare och projektledare så att du slipper bekymra dig och kan se fram emot ett framgångsrikt byggprojekt.

Vårt åtagande innebär att vi leder de olika faserna i projektet och ser till att arbetet utförs så kostnadseffektivt och tidsoptimerat som möjligt – så att du kan maximera dina intäkter.

Vad vill du göra nu?

Du är också välkommen att kontakta oss direkt om du har några frågor eller vill diskutera ett uppdrag med oss.

 

projektgrepp5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s